Wieczór z kresowym jadłem

RZESZÓW. 2 sierpnia restauracja „Wesele” zaprasza na wieczór z kresowym jadłem. W menu m.in.: gryczane bliny z kawiorem, gulasz z jelenia, pierogi z kaczki, a na deser – nugat wiśniowy w malinowym sosie…

W Rzeszowie w jeden wieczór spróbować będzie można forpoczty tych wspaniałości. W ramach cyklicznych, comiesięcznych imprez kulinarnych „Kuchnie Regionów” 2 sierpnia br. (piątek) o godz. 19.00 w restauracji „Wesele” hotelu Bristol (Rynek 20-23) w Rzeszowie rozpocznie się wieczór z muzyką i kuchnią z Kresów. Kulinarnym doznaniom towarzyszyć będzie muzyka i taniec w wykonaniu kapeli oraz tancerzy znanego Studenckiego Zespołu Pieśni i Tańca POŁONINY z Rzeszowa.

 


Data / Czas
02/08/2013
Cały dzień

Lokalizacja / Miejsce
Hotel Bristol Rzeszów

Wczytywanie mapy...
Jeśli chcesz aby twój komentarz pojawił się natychmiast, skorzystaj z formularza Facebooka.

Napisz komentarz: