Kulinarne CJG w Rzeszowie

RZESZÓW. Agnieszka Sulikowska-Radi półfinalistka znanego programu „MasterChef” została szefem kuchni w restauracji „Qchnia 28”.Lokal mieści się w budynku hotelu Ferdynand przy ul. Grottgera 28 w Rzeszowie należącego do światowej sieci Best Western. Pomimo tego, że jest oddalony od ścisłego centrum miasta, nie przeszkadza taka odległość klientom nastawionym na nowe doznania kulinarne.


Półfinalistka znanego programu kulinarnego przez dłuższy czas mieszkała we Włoszech, gdzie zajmowała się uprawą oliwek. Oliwa jej produkcji jest serwowana w restauracji. W menu znajduje się sporo dań włoskich ale i nie brakuje też kuchni polskiej, zwłaszcza podkarpackiej mającej podkreslić znakomitość regionu, z którego wywodzi się sama restauratorka. „Qchnia 28” otwarta jest od poniedziałku do soboty od 12 do 23. Pełne menu dostępne na www.qchnia28.pl

 

 

Jeśli chcesz aby twój komentarz pojawił się natychmiast, skorzystaj z formularza Facebooka.

Napisz komentarz: